Få et lysere smil med kosmetiske tandbehandlinger

Interessen for kosmetiske tandbehandlinger er blevet større. Af den grund er der kommet nye materialer og helt ny teknologi, der gør det muligt for dig at få et komplet nyt smil på kun få tandlægebesøg. Uanset om der er tale om skæve tænder eller misfarvninger – eller hvis du bare er utilfreds med dine tænders udseende – kan du med kosmetiske tandbehandlinger få et blændende nyt smil og fornyet selvtillid.

Kosmetiske tandbehandling

Tandblegning

Når man snakker om kosmetisk tandpleje, forbinder man det ofte med tandblegning. Det er heller ikke forkert at tænke på tandblegning i denne sammenhæng, men der findes også andre kosmetiske behandlingsformer. Dog kan det siges, at tandblegning nok er det første, du kommer i tanke om, fordi det er en af de mest populære kosmetiske tandbehandlinger du kan få, som er overkommelig både i forhold til pris og tid. I forbindelse med tandblegning på Sjælland, kan du for eksempel få perfekte hvide tænder hos en kosmetisk tandlæge i Lyngby inden for ganske kort tid.

Men kosmetisk tandpleje behøver ikke kun at betyde en forbedring af dine tænders udseende. Kosmetiske tandbehandlinger kan også hjælpe med at forbedre og forlænge dine tænders levetid og tilstand.

Porcelæn

Der findes mange forskellige kosmetiske behandlingsformer inden for tandpleje, som alle kan give dig ‘det perfekte smil’. Og trods tandblegnings stigende popularitet, behøver det ikke at være den rette løsning for dig. Bl.a. kan brugen af forskellige teknikker inden for tandpleje være med til at rette op på dine dårligt tilpassede tænder, så de med fine mellemrum giver et jævnt sammenbid og et flot smil. I tilfælde af utilpassede og skæve tænder, der kan give store mellemrum mellem tænderne, kan brugen af porcelæn også være en mulighed.

Hvis man ser nærmere på tandreguleringer på Sjælland overordnet set, er porcelæn oftest den absolut bedste kosmetiske behandlingsform til at opnå et perfekt smil med. Du kan for eksempel få porcelænskroner af en tandlæge i Lyngby, som påføres direkte på dine tænders overflade, så du kan opnå og bevare et lysere smil i op til flere år. Desuden er porcelæn et yderst holdbart materiale at arbejde med, hvis man ønsker at erstatte eller restaurere en slidt eller svækket tand.

Lyngby Tandplejecenter
Lyngby Hovedgade 29
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 88 02 34

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *