Fordelene ved 3D røntgen

3D røntgen af tænder

Der findes forskellige former for røntgen til tænderne, og valg af typen af røntgen varierer efter tandlægepatientens situation. Der vil dog altid benyttes de bedste røntgenmetoder på området, hvis det er muligt. Udvalget af røntgenmetoder udvides konstant, og 3D røntgen er den nyeste og bedste røntgenmetode på markedet i dag.

Det kan 3D røntgen

3D røntgen er i stand til at skabe et tredimensionelt røntgenbillede af din kæbe og dine tænder. Det er således muligt at få et overblik over din tandstilling, da alle mundens tænder, tandrødder og tændernes nervekanaler kan anskues fra alle vinkler. Det er også muligt at se mundens led og knogler på billedet. Til nærmere undersøgelser kan billedet forstørres, så bestemte områder kan ses tættere på uden, at der er behov for at få taget et nyt billede. Røntgenbilledet kan også indsnævres fra start af, hvis der kun er behov for røntgenbilleder af enkelte tænder.

Et kvalitetsniveau i top

Røntgenbilledet fremstilles i topkvalitet, så der ikke er risiko for fejl grundet dårlig kvalitet. Den høje kvalitet gør det let for din opmærksomme tandlæge fra Frederiksværk at opdage begyndende tandproblemer. Det er på den måde muligt at opdage tandproblemer, tandskader og tandsygdomme meget tidligt i processen, så der kan udføres forebyggende behandlinger til at minimere og fjerne problemerne.

En god investering

Den høje kvalitet af røntgenbilledet gør, at røntgenbilledet er en god investering i din tandsundhed. I tilfælde af begyndende tandproblemer vil der kun være behov for mindre behandlinger, der både sparer dig tid og penge. Derudover slipper du også for at få gener og konsekvenser af tandproblemet, når tandproblemet ikke når udvikle sig og medføre skadende konsekvenser på tænderne og tandkødet.

Hvem egner 3D røntgen sig til?

3D røntgen henvender sig til alle tandlægepatienter, som ønsker at opdage tandproblemer i særlig god tid. Det er af den grund muligt at få tilføjet 3D røntgen til det regelmæssige tandeftersyn, så den forebyggende tandlæge ved Ølstykke har mulighed for at opdage begyndende tandproblemer og udføre forebyggende behandlinger, hvis der er behov for dette. Røntgenmetoden henvender sig også særligt til de tandlægepatienter, som skal have udført behandlinger i form af operationer eller indsættelse af implantater. Det detaljerede røntgenbillede skaber perfekte forudsætninger for, at tandlægen kan udføre præcise behandlinger, der sikrer et succesfuld resultat i første omgang. Det er eksempelvis muligt for tandlægen at indsætte et implantat helt præcist, så der ikke er behov for yderligere justeringer. 3D røntgen er derfor en stor hjælp for både dig og din tandlæge, så du altid kan få tandlægeundersøgelser og behandlinger med et holdbart og succesfuldt resultat.

 

Smilklinikken

Strandgade 24

3300 Frederiksværk

47 72 03 70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *