Ønsker du dig et lysere smil?

Har du set dig selv i spejlet og tænkt, at dine tænder ikke er så hvide som de engang har været? Eller synes du bare, at det kunne være flottere med lidt hvidere tænder? Så er tandblegning noget for dig!

Tandblegning bliver ofte mødt med fordomme om at ens tænder bliver unaturligthvide, og det kun er meget forfængelige personer, som får bleget tænder, men dette er ikke sandt. Med nutidens tandblegning er det muligt at få et flot og naturligt resultat, så du kan få et selvtillidsboost og smile af glæde. Behandlingerne finder sted i hele landet, så uanset om du ønsker en tandblegning i Odense S eller i Svendborg er der hjælp at finde.

Lysere smil med tandblegning

Hvordan foregår behandlingen? 

Inden behandlingen startes skal man til en konsultation, hvor tandlægen vil bestemme om dine tænder kan bleges. Det er nemlig ikke alle tænder, som kan det. Fyldninger og keramiske kroner kan ikke bleges og det er derfor vigtigt at tage en snak med din tandlæge før du starter på en behandling. Du skal også huske, at rådføre dig med din tandlæge vedbrug af hjemmeblegning. 

Overordnet set findes der 2 former for blegning, som er de to former, som tages i brug i mange klinikker i Danmark. Der er hjemmeblegning og så er der klinikblegning. Det anbefales at få bleget sine tænder hos tandlægen, da tandlægen er uddannet i behandlingen og bruger produkter der er mere troværdige end dem man kan købe på forskellige websider. Behandlingen virker ved at blegemidlet trænger ind i tanden og spalter farvekornene til mindre farvekorn. Dette gør, at tanden kommer til at fremstå lysere. Efter behandlingen kan der opstå øget følsomhed og irriteret tandkød,men bivirkningerne forsvinder ofte i løbet af et par dage. 

Hvorfor vælge tandblegning?

Hvis du har drukket lidt for meget kaffe eller rødvin bliver dine tænder misfarvede, men dette kan genoprettes ved hjælp af tandblegning. Hvis det generer dig, at dine tænder ikke er så hvide som de har været,  eller du bare aldrig har haft specielt hvide tænder, så er tandblegningen mulighed for dig. Priserne er endda helt overkommelige, så hvorfor ikke kaste sig ud i det? Der er mange tandlæger, som står klar til at hjælpe dig med at få et hvidere smil, som du kan være stolt af. Om du søger en professionel og billig tandlæge i Odense S eller København, burde være sagen irrelevant, da der findes så mange talentfuldetandlæger landet over. 

Tandlæge Ulrik Højgaard Hansen
Svendborgvej 89
5260 Odense
Tlf: 66 14 37 06

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *