Tandblegning – hjemme eller hos tandlægen?

Vi lever i en verden, hvor udseendet betyder mere og mere. Det betyder også, at der er flere mennesker, som ønsker at få deres tænders udseende korrigeret. Mange er eksempelvis trætte eller kede af, at deres tænder er blevet mere gule med alderen og vælger derfor at få sine tænder bleget. De mennesker, som vælger at få foretaget kosmetiske tandbehandlinger, oplever oftest, at deres livskvalitet og selvværd ryger i vejret. Mange af dem har eksempelvis ikke brudt sig om at smile, fordi de har været flove over deres tænders udseende. Ved hjælp af kosmetiske tandbehandlinger, kan de således føle sig frie til gå livet i møde med et smil.

 

tandblegning

 

Tandblegning

Når man skal have bleget sine tænder, kan man vælge at lave en såkaldt hjemmeblegning. Dette vil i de fleste tilfælde være den billigste løsning. Inden man selv begiver sig i kast med at blege sin tænder, er der dog nogle faktorer, som er vigtige at holde sig for øje.

Udføres tandblegning ikke korrekt, eller er de midler, som man anvender ikke gode nok, risikerer man, at man skader dine tænder. Dette skyldes, at tandblegningen slider på tænderne. Vælger man derimod at få en professionel tandlæge i til at udføre behandlingen, kan man være sikker på, at de bedste og mildeste metoder bliver taget i brug. Efterhånden tilbyder de fleste tandklinikker at foretage tandblegninger. Det betyder, at hvad end du leder efter en professionel tandlæge i Hillerød, København, Århus eller andre steder i landet, så vil der være gode chancer for, at du nemt kan finde en tandlæge, som kan udføre behandlingen.

Inden du beslutter, om du selv vil udføre tandblegningen, bør du også være klar over, at resultaterne er meget varierende alt efter, om man får lavet blegningen hos tandlægen eller derhjemme. Vil du være sikker på at få de resultater, som du ønsker, anbefales det, at du får tandlægen til stå for blegningen. Her kan du i sammenråd med tandlægen, bestemme hvor mange nuancer lysere dine tænder skal være. Din tandlæge vil også kunne fortælle dig, om de resultater, som du, ønsker vil se naturlige ud. PSH TandlægeCenter, som er en tandlægeklinik nær Fredensborg, med stor erfaring inden for tandblegning, fortæller, at mange patienter oftest fejlvurderer hvor mange nuancere hvidere, deres tænder skal være. Dette kan medføre, at patienterne ikke bliver tilfredse med resultaterne. Finder du en kompetent tandlæge, vil de kunne vejlede om, hvorvidt dine ønsker, vil se naturlige ud. Vælger man selv at lave tandblegningen, risikerer man derimod, at man ikke bliver glad for resultatet.

Som du nok kan læse, er der mange fordele ved at få en professionel til at stå for behandlingen. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken behandlingsform du skal vælge, bør du naturligvis ringe og få en snak med din tandlæge.

 

PSH TandlægeCenter
Frederiksgade 2A
3400 Hillerød
Tlf.: 48267686

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *